Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Меси удари в земята Бекъм и Роналдо

отпечатай новината

20.03.2012 14:15 | Видян 2377 пъти

Меси удари в земята Бекъм и Роналдо

Лео Меси е най-добре платеният футболист в света, изпреварвайки Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо. Според “Франс Футбол” нападателят на Барселона е изкарал през миналата година 33 млн. евро от заплата и спонсорски договори. Меси е лице на големи марки като “Адида” и “Пепси”.

Халфът на Лос Анджелис Галакси и бивш капитан на Англия Бекъм е заработил за годината 31.5 млн. евро, докато звездата на Реал Мадрид се е облажил с 29.2 млн. евро.

Самуел Ето’о направи сериозен скок в класацията заради милионния си трансфер от Интер в Анжи Махачкала. Камерунецът е четвърти, а звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е пети.

Манчестър Сити има двама футболисти в Топ 10 – Серхио Агуеро е шести, а Яя Туре седми. Единственият друг клуб, представен от двата играчи в десетката е Реал Мадрид. Освен Роналдо, представител на испанците е и Кака.

Фернандо Торес едва през уикенда прекъсна головата си суша, но пък това не му попречи да заработи 16.7 млн. евро за изминалата година. В десетката няма нито един футболист от Серия А, а Бундеслигата е представена от капитана на Байерн Мюнхен Филип Лам.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !