Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Меси изригна с 4 гола

отпечатай новината

20.02.2012 12:00 | Видян 2941 пъти

Меси изригна с 4 гола

Лионел Меси вкара четири гола на Валенсия и мина границата от 40 попадения за трети пореден сезон. Аржентинецът разнищи прилепите и помогна за победата на Барселона с 5:1. Каталунците остават на 10 точки от лидера в класирането Реал Мадрид, който в събота се справи с 4:0 с Расинг Сантандер.

Голямата звезда на вечерта Меси, който ознаменува по най-добри начин своя мач №200 за Барса, изравни резултата в 27-та минута, а малко по-късно вкара втори гол. През второто полувреме нападателят заби още два във вратата на гостите и вече има 42 гола този сезон и общо 146 за клуба. 5:1 в края на мача направи Шави след асистенция на Меси. Иначе Пабло Пиати откри резултата за гостите в 9-та минута.

„Този отбор изигра невероятен мач”, каза Меси, който бе вкарвал 4 гола в един мач единствено срещу Арсенал в Шампионската лига преди около две години. „Понякога играем много добре, а понякога не, но най-важното е, че побеждаваме”, добави Меси.

Аржентинецът призна, че се надява Хосеп Гуардиола да поднови договора си с клуба. „Той знае какво мислим ние и ще вземе решението, когато е готов. Ние се надяваме да остане, защото е много важен за клуба”, призна Лео.

Меси има 27 гола в 23 мача в Примера дивисион този сезон, с един по-малко от водещия реализатор в турнира Кристиано Роналдо.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !