Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Алексей Петров стопи 15 кила в ареста

отпечатай новината

14.06.2012 16:15 | Видян 1864 пъти

Алексей Петров стопи 15 кила в ареста

Основният свидетел по мегаделото "Октопод" Георги Цветанов, който разказа пред съда за схемите за рекет на Алексей Петров - Трактора, е заплашен с атентат.Това обяви самият той вчера."Преди месец ме предупредиха, че ми готвят атентат", категоричен бе Цветанов.

Tой обаче се въздържa от коментар дали заплахата за живота му е свързана с разкритията му по делото срещу бившата барета и съветник в ДАНС. Наблюдаващият прокурор по процеса Светлозар Костов пък обясни, че такава информация не е постъпвала към обвинителите, но прокуратурата веднага ще направи проверка и ще предложи защита на Георги Цветанов.

„От самите свидетели зависи дали това ще стане и под каква форма - чрез лична охрана или с влизане в програма за защита", посочи Костов. Междувременно на поредното заседание по делото Алексей Петров дойде видимо отслабнал. Трактора се е стопил, след като бе вкаран отново зад решетките и според негови съкилийници се е стопил повече от 15 кила, откакто е в ареста.

„Не може да го познае човек, няма помен от Петров, станал е кожа и кости и дори костюмът му е голям", коментираха присъстващи. Нещо повече - Трактора дойде късо остриган като каторжник, побелял и без обичайния кестеняв цвят на косата. Показания пред съда пък даде съпругата на Георги Цветанов - Красимира, която разказа за ужаса, който преживяла, след като в дома й избухнала
бомба.

Това се случва през 2001 година, когато съпругът й е вкаран в ареста, след като подава жалби срещу Трактора. „Всичко беше в стъкла, а ютията беше паднала до главата на 2-годишното ми дете", разказа разтреперана Красимира. По думите й още в началото не харесала Петров и не искала да го вижда близо до мъжа си.

„За мен той беше поредният, който искаше да вземе парите на Георги", посочи тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !