Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Брендо влезе в болница

отпечатай новината

15.06.2012 13:30 | Видян 1525 пъти

Брендо влезе в болница

Соченият от МВР за наркобос Евелин Банев - Брендо от няколко дни е настанен в лечебницата на Софийския централен затвор.

Новината съобщиха пред „България Днес" източници от култовото място за изтърпяване на наказания.

В началото на седмицата Банев получил болки в корема, а медицинският персонал на затворническата болница преценил, че той трябва да бъде оставен под лекарско наблюдение. За разлика от другите т.нар. ВИП арестанти Брендо не демонстрирал арогантно поведение и се отнасял изключително внимателно с персонала на лечебницата и съдебните полицаи.

Първите симптоми, че Брендо изпитва здравословни проблеми, проличаха на няколко пъти при довеждането му в Съдебната палата. Във вторник роденият в Тополовград мъж бе видимо отпаднал в залата. Според негови познати, откакто на 17 май бе задържан  край Созопол, Брендо е отслабнал със 7-8 килограма.

Очаква се в началото на седмицата магистратите от Софийския градски съд да преценят дали да екстрадират Брендо в Италия. За да достигнат до решение, нашите съдии изпратиха запитване до съдията в Милано, който е подписал европейската заповед за арест на Банев.

Чуждият магистрат трябва да отговори за какъв срок ще приключи разследването срещу Брендо на Апенините и дали неговото връщане в родината е гарантирано, след като той изтече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !