Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Рапъри възпяха ментата в новото си видео!!!

отпечатай новината

20.06.2012 16:15 | Видян 2339 пъти | Гласували 1

Рапъри възпяха ментата в новото си видео!!!

Кое е най-подходящото питие за лятото? Как и къде да прекараме топлите слънчеви дни? Тези отговори и още много от този род дават група La Boss в песента "Мента" към новото им видео.

Парчето носи полъх на страст, купон и незабравими моменти.Tony, Jin и C-L от La Boss не крият своята привързаност към студената зелена течност и именно тя дава повод за направата на този ХИП ХОП ХИМН НА МЕНТОПИЕЩИТЕ. Ментата е неотлъчен атрибут при заснемането на кадрите, които според артистите са станали като визитка на един техен обикновен ден.

Записът на песента е направен в студиото на групата (La Boss Studio), където те прекарват повечето от свободното си време. Бийтмейкър и продуцент на песента е рапарът Gem, известен повече с хитовете си с Alexmall, Alex P( Искам), група DiS (Оkeey) и много други.

Видеото е дело на CROSSOVER Videos , а за хубавите кадри се погрижиха всички от компанията на La Boss. Изпълнителите обещават тепърва да се чува за тях все повече и да радват феновете си с още по-добри проекти.

В интернет тече масивна рекламна кампания, а видеото за отрицателно време натрупва още и още гледания.Фенове споделят, че това е новият хит на лято 2012. Така че заредете се със солидно количество мента, спрайт, лед и лимони и се насладете на усещането!

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !