На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Багата се изчисти от кокаина

отпечатай новината

25.06.2012 12:15 | Видян 3012 пъти

Багата се изчисти от кокаина

Благой Иванов-Багата е напълно чист от дрога и забранени фитнес стимуланти, след като оцеля на косъм след наръгване в сърцето.

Това твърди вече бившият шеф на пресцентъра на "Пирогов" Стоян Узунов. Според него шампионът е изписан от болницата чист като сълза и именно това е ключът към бързото му възстановяване в момента.

Простотии, на които никой не би повярвал. Приели сме били Багата с 6 г кокаин в кръвта и други подобни. Нарекоха ме луд човек. Това ме засегна и затова вече си подадох оставката", обясни Узунов.

В разговор по-късно репортер на "Всеки ден" той уточни, че ще съди двама водещи на БНТ, които в сутрешния блок в края на миналата седмица са изрекли в ефир хипотезата, че Стоян Узунов май не е добре с главата. И добави: "Трябва да имаме уважение помежду си. Аз не ги наричам „хомо", да речем".

В деня, в който Багата беше приет за лечение, обаче е било категорично установено, че в кръвта му е имало сериозно количество от най-скъпата дрога - кокаин.

Това не е отразено в медицинската му документация по настояване от "високи места". Бащата на Багата е спецполицай в ГДБОП, който се бори срещу корупцията в съдебната система.

Затова темата с дрогата се покри. Иванов обаче си е научил урока и затова в момента е загърбил изцяло предишния си начин на живот.

Шампионът излиза от дома си само за да ходи на рехабилитация и тренировки.

Приятели на Багата разказаха пред "Всеки ден", че той дори вече е тръгнал да вае мускули по фитнес зали.

Според инструкторите тялото му имало добра памет и бързо възвръщало изгубената сила по време на тримесечния престои в болница.

Треньорите на шампиона пък са много обнадеждени и вещаят завръщането му на ринга още тази есен. Първоначално рехабилитаторите заявиха, че Багата няма да се бие поне година. Той обаче полага големи усилия и ще е готов доста по-рано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !