Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Секс на живо на "Елевейшън"

отпечатай новината

26.06.2012 11:00 | Видян 2453 пъти

Секс на живо на

Секс на живо си спретнали почерпени фенове между палатките в къмпинговия лагер на феста "Елевейшън", който се проведе през уикенда на авиобазата в с. Доброславци.

Младо момче и момиче шокирали последните останали будни меломани с кръшните си умения насред полето. Очевидци разкриха пред "Телеграф", че девойката събула панталоните си, а  момчето я обладало.

Валута

Фалшива валута заля зоната на феста в неделя, ожалиха се организаторите. Около час бяха затворени касите за обмяна на реални с фестивални пари, а баровете не работеха и препращаха гостите към място,  където се пазарува с левове. "Правим ревизия, съжалявам", обясняваха хората зад бара и брояха фестивална валута.

Огромни опашки се извиха пред касите, след като бяха отворени, а служители на реда се грижеха за спокойствието и дисциплината.

Полицаи разкриха пред "Телеграф", че по време на двудневния фест не е имало инциденти. Само няколко души са изведени с линейки, защото били в неадекватно състояние.

Пого

За разлика от миналата година, тази организаторите се бяха погрижили всячески за удобството на меломаните.

Освен че им бяха измислили различни игри и места за отдих, в зоната на феста имаше достатъчно места за хранене и брой тоалетни.

Макар че синоптиците прогнозираха лошо време в неделя, за радост на феновете преваля рано, което измести само с половин час излизането на групите. Първи на основната сцена се изявиха родните банди "Дер Хундс" и "Скреч" и македонците от "Слаткаристика".

След тях забиха рокаджиите от "Уолк оф дъ ърт". Голяма част от меломаните обаче предпочетоха да слушат нашите момчета от "Саутик", които през това време бяха на БГ сцената.

Около 18,30 часа на основната сцена се появи германката с нигерийски произход Нека, която разкри пред "Телеграф", че не гледа на себе си като на музикален продукт, а прави изкуство за хората. Истински фурор предизвика появата  на колегата й Шон Пол.

Ямайската звезда изпълни всичките си големи хитове, а публиката не спря да танцува. Страстите малко поутихнаха, когато към 22 часа  запя Ерика Баду.

Тя изпълни душите на феновете и ги подготви психически за появата на хедлайнерите на вечерта - "Сайпръс Хил".

Калифорнийците буквално пощуриха почитателите на хип-хопа, които дори си спретнаха малко пого най-отпред пред сцената.

 

източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !