Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

2 милиона оборот на "Елевейшън"

отпечатай новината

25.06.2012 14:00 | Видян 2360 пъти

2 милиона оборот на

На три различни сцени световноизвестни групи деляха аудитория с български изпълнители.

Нашите музиканти се бяха съгласили да свирят напълно безплатно, за да може приходите да отидат за големите имена от чужбина.

При средна цена на билета 100 лева, грубата сметка показва, че организаторите са събрали поне 2 милиона лева, без да се брои оборотът от алкохол, храна, къмпинг места и палатки, който е поне за 700 бона.

Авиобазата до "Доброславци " започна да се  пълни още в  петък следобед с приповдигнато настроени фенове.

Къмпингарите малко по малко напълниха зоната с палатките, а бирата и хот-догът, които се търгуваха в специалната Елевейшън валута, зареждаха с енергия феновете на стилната музика.

Освен да слушат музика, феновете се къпеха в пяна, целиха се с торта и танцуваха, доколкото могат да издържат, видя репортер на "Всеки ден".

Не по-малко се забавляваха и местните баби, които не бяха виждали такава суматоха никога през живота си и цъкаха с език от съседните къщи, които също за малко да бъдат отвени от мощния звук.

За съжаление, както на всеки подобен фестивал, не липсваха и опиянените от твърд алкохол и наркотици подрастващи.

Заради група дрогирани хлапета линейките дойдоха на 3 пъти, за да ги приберат и откарат в токсикологията. Те бяха добре почерпени с уиски и т.нар. бонбони, стимулираща дрога, която въпреки обстойните проверки на входовете бяха успели да вкарат във фестивалния комплекс.

На събитието не липсваха и родни знаменитости като Алекс Раева, рапърът Спенс, моделката Диляна Попова, които кротко пиеха бира на тревата пред главната сцена.

За разлика от тях, родни и чужди тийнейджъри бяха решили да се насладят максимално разюздано на фестивала и да правят секс в палатките между изпълненията на любимите си групи, пише "Всеки ден".

Атракция №1 в Доброславци със сигурност бе хедлайнерът фетбой Слим, който вдигна градуса на веселбата събота вечерта с уникално светлинно и видео шоу.

Диджеят изуми всички и с продължителността на сета си - над два часа и половина. Преди това "Чамбао" и "Кошийн" загряха публиката.

Въпреки развалилото се време финалът също беше грандиозен с Ерика Баду и Сайпърс Хил. Те взривиха публиката и изпратиха звука от партито право в небето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !