Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Деси Слава се изцепи: Не съм гаджето на Бойко

отпечатай новината

28.06.2012 10:45 | Видян 3975 пъти

Деси Слава се изцепи: Не съм гаджето на Бойко

Певицата Деси Слава втрещи политиците от ГЕРБ като ни в клин ни в ръкав заяви пред "България Днес", че не била тя мистериозната "госпожица на Бойко Борисов". В интервю за LOVE Style премиерът се зарече, че ще се ожени за тайнствена блондинка, след като приключи с държавните дела.

Повод името на Деси Слава да се завърти като оборотно за приятелката на Бойко Борисов беше факта, че тя пя на ушенцето на министър-председателя по време на посещението му в Разград. Тогава бистришките "Тигри" завършиха наравно с шампиона Лудогорец, а Бойко Борисов се отчете с четири гола.

"Приятно впечатление ми направи, че премиерът е човек, който оценява забавленията. Бойко Борисов е човек, който може да се усмихва и по този начин печели хората. Впечатли ме, че има чувство за хумор, като по този начин кара хората около него да се отпуснат. Определено умее да разчупва леда", не пести похвалите си чалгаджийката.

По време на "забавлението" Бойко Борисов си поиска Деси Слава да му изпее "Бели нощи" и "Прекали", пише още "България днес".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !