Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Вихра млъкна за пари

отпечатай новината

03.07.2012 16:30 | Видян 3226 пъти

Вихра млъкна за пари

От два месеца насам панаирите покрай развода на Вихра и Иван Христов тотално са затихнали. Причината за това е решението на бившата съпруга на опосума да не обелва и дума по болезнената тема в публичното пространство, за да не загуби битката в съда, пише вестник "Всеки ден".

За разлика от водещия, който само чака удобен момент да оплюе майката на детето си, тя е сложила точка на скандалите с него и дори не желае да споменава името му и това на новата му любима Ирина Сарачинова.

Според запознати Вихра е избрала да спре публичните разправии и да замълчи по съвет на адвоката си. Той убедил водещата, че е по-добре да не налива допълнително масло в огъня и да не дава излишни поводи за провокации от страна на Иван и Ирина.

Така тя само може да спечели парите и правата над детето, както и дивиденти за себе си, които да послужат като коз срещу опосума, ако някога това се наложи, допъни "Всеки ден".

За сметка на това Ирина Сарачинова умирала от яд, че няма повод да се заяжда със съперницата си. "Най-добрата майка" била жадна за циркове, но не искала да започва първа скандалите. Иван Христов също искал да очерни бившата си съпруга, но се срамувал безпричинно да я плюе в медийното пространство и злобеел по неин адрес само пред приятелите си.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !