Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мишо Шамара ще води конкурс за лоши момичета

отпечатай новината

05.07.2012 11:00 | Видян 2070 пъти

Мишо Шамара ще води конкурс за лоши момичета

На 26 юли от 23:30ч. за трети пореден път ще се проведе най-хитовият моден конкурс по морето – Miss Bad Girl 2012. Организаторките на надпреварата Ива Атанасова и Нина Никол са подготволи нестандартно шоу, което отново ще привлече родния светски елит в Bedroom Beach.

Те ще съберат сексапила и зрелището на едно място край морския бряг. Водещ на събитието ще бъде най-популярния роден рапър Биг Ша, по-известен като Мишо Шамара.

Той естествено ще поздрави кандидатките и гостите в клуба и с новите си парчета.

Светски анализатори пък коментират че, нищо чудно Мишо да доведе на конкурса и своя син  Lil Shа, който нашумя с парчето  "На никой не робувам".

Десет много лоши момичета ще завъртят главите на гостите с невиждана надпревара, а шоуто ще мине под мотото „Тя не обича happy end-а в приказките!”. 

Всяка една от палавниците ще е облечена като героиня от различни приказки, като разиграе собствено шоу, в което ще включи и присъстващи ентусиасти от публиката.

На сцената ще оживеят героините от „Спящата красавица“, „Пипи дългото чорапче“, „Малката русалка“, „Снежната кралица“, „Снежанка“, „Червената шапчица“ и други.

Конкурсът ще премине в три тура. Красавиците, които ще бъдат оценявани от звездно жури, за трета поредна година ще се опитат да впечатлят жури и публика със своя артистизъм, сексапил и оригинално присъствие на сцената.

Идеята е, че и лошите момичета четат приказки и освен това имат своите мечти и място в живота на силните мъже.

Интересното е, че по време на конкурса ще бъде направена уникална демонстрация как момичетата могат да следят цялата кореспонденция и да подслушват своите гаджета от разстояние, благодарение на Мобилсофт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !