Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ритонката се опъна заради Киркоров

отпечатай новината

05.07.2012 14:45 | Видян 2940 пъти

Ритонката се опъна заради Киркоров

Родните ВИП-ове изглеждаха като социално слаби бедни роднини в сравнение с колегата си Филип Киркоров, който ги бе поканил на многомилионния си спектакъл „ДруGOY" в НДК. Те пристигнаха в Зала 1 кой некъпан, кой - небръснат, кой - неогладен, видя репортерският екип на "ШОУ".

На първите редове място зае Васил Найденов - с нов рус оттенък на оредяващата коса. Учудващо, с него не беше вечната му половинка Ивайло Манолов, което изглежда обяснява и зверски измачканата риза на Кеца. Изпълнителят на "Телефонна любов" се настани до застаряваща, но елегантна дама, която по всичко личеше, че изпитва по-благосклонно отношение към другия си съсед - Иван Тенев. Агентът, както винаги леко разгърден в стил "сицилиански гларус", също прояви уважителен интерес към компаньонката си по кресло. Към тройката малко преди началото на шоуто се присъедини и композиторът Стефан Димитров, този път обаче - и той без половинката си Богдана Карадочева. Новият бард на Меглена Кунева, който или бе тичал до НДК, 1 или бе станал от веселба на маса, имаше
характерен червендалест оттенък на лицето.

В другия край на залата, но пак на по-първи и по-избрани места, заедно се бяха настанили Драго Чая, Катя и Здравко от дует "Ритон", които до края на шоуто не престанаха да събират любопитни погледи на "простосмъртни" фенове. Явно с подобна цел Здравко бе домъкнал в зала 1 на НДК огромен червен телефон, който непрекъснато припряно вдигаше, като постоянно се оглеждаше за ефекта от действията си в околните. Половинката му Катя пък шокира с неестествено опънатото си лице, резултат на вероятен скорошен лифтинг, и модерни холивудски цайси с диоптър, които все пак показваха, че възрастта си е казала думата.

Вече сериозно оплешивяващият Драгомир Драганов - Чая, който в последните години заслужено си извоюва и нова добавка към името - Драго - Лилито, също не спираше да се върти на стола си, внимателно фокусирайки кой още е в залата. Чая, чиято прическа все повече добива формата на латинско V, като че ли по тертип на Васко Кеца, също беше боядисал олисяващото си теме, но в гарваново черно.

По време на концерта техният "другар" Филип Киркоров научи и радостната вест, че е станал горд баща на син. Неговото име ще бъде Мартин - Кристо, научи ексклузивно "ШОУ". Синчето на звездата тежи 4.2 кг и е високо 58 см. Заради благата вест бившият съпруг на Алла Пугачова отложи концерта си в Пловдив и отлетя със своя частен самолет обратно към Москва.

Майката на последното бебе на Киркоров все още е неизвестна.

Все пак дъщеря му Ала Виктория се роди преди седем месеца, което ще рече, че момченцето е родено от друга сурогатна "утроба под наем", отбелязват руски интернет агенции.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !