Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Кучето на Лили изпохапа цяла София

отпечатай новината

05.07.2012 16:30 | Видян 2064 пъти

Кучето на Лили изпохапа цяла София

За артистичната душа домашният любимец е въпрос на ексцентричност и престиж. Затова почти няма певец или актьор без мяукащо или лаещо животно вкъщи.

Дори известната със своята себичност Лили Иванова още страда за покойните си четириноги приятелчета. Първото й куче е болонката Топси, за която се разказват легенди.

Пухкавото кълбо пътувало навсякъде с нея и било прочуто с капризите си. За Топси в ресторанта се  поръчвало прясно пилешко месо. Космите на копринената му козина стигали земята, но винаги били в изряден вид.

"Беше голям пазач и изпохапа половин София.Не позволяваше никой да го гушне, освен  стопанката му", разказват в гилдията.Когато били на турне в чужбина и Лили искала да си купи нещо, го оставяла до куфарите и той не допускал никой до тях."Второто куче се появи, когато Лили заживя с Асен Гаргов.Те около 10 години отглеждаха  един пекинез.Този не беше дребосък като другите, а много голям мъжки екземпляр. Беше толкова опасен, че когато Гаргов му сложеше кокала в чинията, двамата с Лили минаваха на 4 метра от него. И този беше зъл и изпохапа половината им гости, които отиваха у тях.Докато Гаргов каже "не", той  вече ги е сръфал". След това тя замина за Германия и се приключи работата", спомнят си зевзеци.

От тогава примата повече не е имала любимец, но остава лафът: „Зъл като кучето на Лили Иванова".

източник:Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !