НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Осама гледал порно преди да го гръмнат

отпечатай новината

10.07.2012 09:45 | Видян 4506 пъти

Осама гледал порно преди да го гръмнат

Няколко индийски медии съобщиха едновременно, че известният във Боливуд кинорежисьор Рам Гопал Варма е назовал името на порноактрисата, чиито филм е гледал преди да бъде убит терорист №1 и лидер на международната терористична мрежа Ал Кайда Осама Бин Ладен.

50-годишният Рам Гопал Варма, който има над 40 филма зад гърба си като режисьор и продуцент, написал в социалната мрежа Туитър, че “източник” го е уверил в следното: „Осама Бин Ладен е бил убит, докато е гледал порно. Но за това, кое порно конкретно е гледал враг №1 на САЩ, не се споменава нищо.“

Индийският кинаджия се интересува от факта дали наистина ли Осама преди смъртта си се е развличал с порнофилм с участието на Съни Леоне, която е порнографска актриса, режисьор и продуцент на порнографски филми, актриса в игрални филми, модел и бизнесдама от индийско-пенджабски произход.
По-рано стана известно, че германските спецслужби са разкрили документи, закодирани в порнография, които издавали планове на покойния лидер на Ал Кайда Осама Бин Ладен за теористични атаки в Европа. 22-годишният Максуд Лодин бе задържан на пристигане от Пакистан на 16 май миналата година. У него са открити няколко флаш устройства за пренос на памет, между които е открит и порно филм със заглавие Kick Ass и файл, озаглавен Секси Таня.

Лидерът на Ал Кайда бе убит на 2 май 2011-а от американските специални служби в Абботабад в Пакистан.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !