Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Solar Summer Festival със зелена кауза

отпечатай новината

10.07.2012 14:45 | Видян 1422 пъти

Solar Summer Festival със зелена кауза

Solar Summer Festival призовава всички фенове на електронната музика, които ще посетят тазгодишното издание на фестивала да подкрепят идеята им за разделно събиране на отпадъците. Най-големият фестивал за електронна музика у нас ще се състои на 27 и 28 юли на градския стадион в Несебър и негови хедлайнери ще са диджей №1 в света David Guetta и не по-малко известният му колега - Tiesto.

За да осъществят зелената си идея, организаторите на фестивала са осигурили на мястото да бъдат разположени контейнери на Екобулпак. Община Несебър и Solar Summer Festival заедно ще изберат регионална кауза, на която ще бъдат дарени средствата от предадените за рециклиране отпадъци.
Гостуването на двете световни звезди David Guetta и Tiesto в един и същи уикенд в разгара на лятото трудно може да бъде видяно и на най-големите фестивали в света. Това прави Solar Summer Festival сред най-атрактивните събития на сезона не само в България, а и в Европа. Предвижданията са тазгодишното му издание да привлече над 20 000 фена от България и съседните ни държави.

Така Solar Summer Festival се готви за най-мащабното си издание до сега. Всички мултимедийни ефекти, лазери и светлини ще бъдат внесени от чужбина, тъй като изискванията на двамата диджеи не могат да бъдат покрити с наличната техника в България. В унисон със зелената линия на фестивала Solar ще използват само биоразградими конфети, както и ще бъдат обособени специални места за пушене на стадиона.

Билети за Solar Summer Festival са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg, магазините на GLOBUL, на касата на стадиона в Несебър, на Белия бар в Yalta Club, както и в  и в Tattoo студиото на хотел Кубан в Слънчев бряг. Цената на комбиниран билет за двете събития е 70 лв.,  а за еднодневен пас - 40 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !