Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Слави скаран с кака си Петя

отпечатай новината

10.07.2012 17:45 | Видян 3488 пъти

Слави скаран с кака си Петя

Слави Трифонов е скаран с най-близкия си човек и е на път да загуби най-добрия си приятел. Както неведнъж самият той е казвал, това е сестра му Петя.

Каката на Дългия живее в родния им Плевен, но въпреки това през годините, в които той е в София, двамата успяват да запазят изключително близки отношения и всеки ден се чуват по телефона, за да си разкажат как им е минал денят, пише вестник "Всеки ден".

От месец насам обаче джиесемите и на двамата мълчат. Слави и сестра му са жестоко скарани, а плевенчанката за нищо на света не иска да проговори на брат си, разказват хора от екипа на Дългия. Кака Петя била много обидена на прочутия си роднина след последното им виждане.

Сестрата на Слави дошла в София по работа и искала да се видят. Трифонов обаче я отсвирил с обяснението, че има много ангажименти и му е невъзможно да отдели дори половин час от времето си. Петя заявила, че може да почака колкото трябва, но настоявала да се срещнат. Слави обаче я контрирал с доста обидна реплика.

"Ама тя моята работа не е като вашата. Ще искате сега пари за море, откъде, ако не съм аз да работя от сутрин до вечер”, сопнал се Дългия, изнервен от служебния стрес.

Според колегите му, дочули репликата, той веднага се усетил, че унижава кака си и взел да се извинява, но вече било твърде късно.

Сестрата на шоумена не приела изпросената покана за обяд и си заминала бясна за Плевен. Оттогава нито вдига телефона на Слави, нито му се обажда. Дори всевластната мама Здравка не била в състояние да я накара на проговори на популярния си брат.

Петя се е зарекла да му прости само ако пристигне на крака в родния им град да иска прошка. Това обаче едва ли ще стане скоро, защото в момента Дългия кръстосва България заради кастингите на „Гласът на България”. Шоуто тръгва отново от есента и за това цяло лято Слави и Евгени Димитров- Маестрото ще пътуват, за да журират кастингите за предаването, които се провеждат във всички големи градове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !