Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Галя от "Каризма" изчезна

отпечатай новината

12.07.2012 12:15 | Видян 2788 пъти

Галя от

Галка от бившия дует "Каризма" изчезна без следа от родния публичен и нощем живот, съобщиха за "ШОУ" притеснени нейни приятели.

От няколко месеца известните мобилни телефони на Галя са изключени, а някои от най-близките й приятели не са я чували от Нова година.

Официално преди близо година певицата съобщи на близките си, че е сгодена и съвсем скоро възнамерява да мине под венчилото заедно с Роб, който е чернокож лондонски музикант.

Близки на Галя твърдят, че от Нова година тя реално се била пренесла да живее за постоянно при любимия мъж, като се надявала да пробие в лондонските нощни клубове, както това навремето направи рокаджийката Милена.

Ала фактът, че от повече от 6 месеца телефоните на Галка са изключени и контактът с българските й приятели е категорично прекъснат, е основното, което ги е притеснило. Нейни близки дори подозират, че липсата на връзка само доказвала слуховете, че тя е постъпила в английска клиника, за да преодолее зависимостта си към коката и алкохола - нещо, което дълго време бе публична тайна сред всичките й колеги и близки. Същият проблем имал и Миро, но той твърдо отрича да е зависим към каквито и да е било субстанции.

Най-близките приятели на Галя дори възнамерявали да пътуват до Лондон, за да открият истината за тайнствено изчезналата родна попзвезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !