Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Деница Стоянова хвана гадже шампион от Лудогорец

отпечатай новината

18.07.2012 09:15 | Видян 4256 пъти | Гласували 1

Деница Стоянова хвана гадже шампион от Лудогорец

Във футболната Шампионска лига първенецът на България Лудогорец извади тежък жребий и едва ли ще се СПРАВИ срещу хърватите от Динамо Загреб.

Ала ако имаше надпревара за най-красива половинка, тимът от Разград щеше да класира най-малко подгласничка на финала на европейския клубен турнир. Защото едно от момчетата в отбора води супер секси мацка, която огря корицата на еротично списание.

Деница Стоянова, подгласничка на Мис България 2011, изгря в MAXIM. Това е първата еротична фотосесия на красавицата, която впечатлява с естествените си форми. Деница е приятелка на футболиста от Лудогорец Мишо Александров.

„Не зная дали мъжете оглупяват, но явно сега е задължително да бъдат мачовци. Не разбирам защо си мислят, че подобно поведение може да ме впечатли”, заявява пред списанието сексапилната студентка по социална педагогика.

Двайсет и една годишната брюнетка говори открито пред MAXIM за нещата, които я възбуждат в леглото, и признава, че си пада по по-грубия секс.

За разлика от повечето модели и носителки на титлата „Мис” Деница обича да готви и мечтае за собствена сладкарница, пише Супер 19'.

Нещо повече - красивата студентка дава страхотна рецепта за шоколадов чийзкейк с ягоди, който признава, че обожава да приготвя без дрехи.

Снимки: Максим

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !