Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Анелия: Винаги знам какво искам

отпечатай новината

24.07.2012 09:00 | Видян 3334 пъти

Анелия: Винаги знам какво искам

Аз съм от хората, които винаги знаят какво искат. Винаги работя с подбран екип, при мен няма случайни хора. Това сподели пред Нова телевизия фолкзвездата Анелия. Тя добави, че хитовете й се дължат не на скъпата визия и скъпите клипове, а на хората, с които работи.

Запитана дали са верни клюките, че в момента има връзка с футболист, Анелия отвърна, че това не е истина. “Явно съм интересна на хората, щом се занимават с личния ми живот и ме снимат дори, когато съм на плажа с приятели”, каза певицата. “Обичам личното ми пространство да си е само мое”, добави тя, запитана защо е отказала участие в новия сезон на “ВИП Брадър”.

Анелия каза, че има малко, но верни приятели. Един от тях е колегата й Илиян, с когото е направила и последния си клип. “Видяхме се, пуснахме няколко проекта и нещата се получиха. Друг успешен дует имаме с Миро от “Каризма”.

Когато правя някакъв проект, това не е само с бизнес цел, за пари. Трябва на мен да ми хареса, да ме грабне”, сподели още гласовитата изпълнителка.

За бившия си съпруг Коко Динев тя каза, че никога не е разчитала на издръжка от негова страна. “Свикнала съм да се справям сама”, подчерта фолкпевицата, но призна, че Коко е грижовен баща и се радва, когато дъщеря им Ивон прекарва времето си с него.

източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !