Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Краси Балъков сваля Яна Грудева

отпечатай новината

26.07.2012 11:45 | Видян 8294 пъти | Гласували 1

Краси Балъков сваля Яна Грудева

Съпругата на шефа на "Петрол Холдинг",манекенката Елица Събева и тази година събра в хотела на мъжа си в Поморие огромна тайфа от приятелки, за да й правят компания.

Скучаещата милионерска половинка от няколко години редовно сбира за сметка на мъжа си свои близки приятелки от манекенките години.

Вечното присъствие сред бесните купонджийки е и съпругата на Орлин Горанов -Валя, която също минава за аверка на бившата манекенка.

Събева, която се представя в социалната мрежа "Фейсбук" като Стоянова, предлагала на приятелките си пълна гама от екстри по време на луксозния им престой в "Гранда".

Сред забавленията, освен плаж и всякакви СПА процедури, също така влизали и лечебните кални бани, които щели да направят с кожите на бившите подиумни красавици чудо, което неминуемо щяло да доведе до интерес към нея от по-платежоспособни господа през наближаващата есен.

Сред най-редовните посетителки на веселията, организирани от петролната съпруга, били ТВ водещата Яна Грудева, както и нашумялата през последните месеци актриса Маринела Ангелова, разкриват източници на "ШОУ".

снимка: Фейсбук

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !