Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Арестуваният племенник на Кристалина бил във война с шефа си?

отпечатай новината

27.07.2012 11:00 | Видян 8418 пъти

Арестуваният племенник на Кристалина бил във война с шефа си?

Маститата /отвсякъде/ спецка по паранормалното, която предсказа идването на Бойко Борисов на власт, даже водеше предаване по Канал 2001 и се тупаше в гърдите, че владеела близо 700 магии!

Към днешна дата обаче "рекламациите" от заклинанията й са много повече от "похвалите". До редакционното приключване на броя се опитвахме да се свържем с родителката на закопчания командос, за да чуем нейната версия за събитията, но шаманката предвидливо си беше сменила номера и офиса и издирването на новите й координати се оказа непосилна задача.

„С Кристалина бяхме женени за двама братя

Кинчо, по-малкият брат на покойния ми бивш мъж Васил Кинов, е неин съпруг. 15-16 години бяхме етърви. Животът ни раздели, но сме с добри чувства. Децата ни обаче си общуват. Нали са първи братовчеди. Дъщерята на Кристали-на - Деси, ги покани на сватбата си в Арбанаси...", изповяда се в едно интервю маг Вая.

От брака си с Васил Кинов тя има три деца -Виктор, и две момичета "ШОУ" писа още преди година, че едната сестра на арестувания антитерорист живее в Канада, а другата е в София.

"Васко Кинов. бащата на Виктор, беше много близък със Стоян Денчев - бивш ковчежник на
"Мултигруп", масон от високо посвещение и ректор на Висшия колеж по библиотекознание и информационни технологии. Денчев уреди Виктор с магистратура там, а сестра му - с докторантура", издават запознати.

"Познавам Виктор от малък, защото с баща му бяхме приятели. Завърши ВИФ в Полша, където Васко беше на дипломатическа служба. Гъзарче е момчето. Кара чисто нов сребрист джип "Мерцедес".
Сто процента е вярно изнесеното в пресата. Познавам и колегата му, който е арестуван с него.
Виктор беше назначен в ГДБОП с протекциите на Виктор Вълков /и на кръга "Монтерей"/- Виктор Вълков е приятел и баджанак на баща му. Първата жена на Васил -Искра, е втора съпруга на Вълков. Беше стюардеса, но когато понатежа, се отказа от професията.Не съм изненадан от случилото се", заяви пред "ШОУ" Николай Колев - Босия.

Потърсен за коментар по телефона, Виктор Вълков каза, че не е в течение на случая. Призна обаче, че втората му /и от "10 години бивша жена"/ наистина е била брачна половинка №1 на Кинов-старши.

„Тя беше съпруга на Васил Кинов, но нямаха деца

Виктор не го познавам. Но Васил беше много щедър откъм деца - поне 2-3 са във всички случаи. Той имаше още два брака, ако не греша", сподели пред "ШОУ"-репортер един от доайените на кръга "Монтерей".

Според стари авери на писателя синът му понесъл много тежко внезапната кончина на родителя си на ненавършени 70 след /явно/ несполучлива сърдечна операция в столичната болница "Токуда".

"Имахме си традиция да се събираме мъжка компания преди обяд в "Макдоналдс" на пл."Славейков*. Васко беше най-възрастният от нас, но изглеждаше като младеж. Беше в превъзходна кондиция. Винаги усмихнат и ведър. С железни мускули, енергичен, издръжлив... Нищо човешко не му беше
чуждо.

Консумираше само екологично чисти храни от Троянския балкан. Защото с брат му - строителния инженер Кино Дулев Кинов, са от Орешака и даже се родеят с патриарх Максим", разказва човек от тайфата на белетриста.

Месец преди фаталната развръзка обаче Васил Кинов тръгнал по доктори. Доверил пред приятелите си, че му открили високо кръвно. Минал на консултации при няколко професори и медицинските светила му препоръчали да си постави байпас на сърцето.

"Един път Васко не дойде в заведението и разбрахме, че на другия ден ляга за операция в болница "Токуда". Когато му отидохме на свиждане, изглеждаше добре. След 2-3 дни обаче усетихме нещо нередно. Това просто не беше същият човек Около него витаеше най-страшното. Уплашихме се, разбрахме, че няма да го бъде. Но защо? Нали операцията уж е била успешна? "Абе, Васко, защо даде да ти режат сърцето, какво става сега?", пита го един от общите ни приятели. "Ами, лекарите ми казаха, че докато още съм бил в упойка, съм си разкъсал нещо на гърдите...", опитал се да обясни причината за видимо влошеното си състояние Васил Кинов.

Приятелите му и досега смятат, че не било редно да се прибира вкъщи само 3-4 дни след интервенцията, а да остане в болницата под наблюдение поне още седмица. "Докторите сигурно са виждали накъде отива работата и са го изписали, за да почине вкъщи и да не им създава проблеми", допускат аверите на покойния белетрист. Уви - мрачните им прогнози се сбъднали. Още на другия ден, след като излязъл от болницата, писателят издъхнал.

Около задържането на Виктор Кинов, колегата му Борис Събев, бившия бопаджия Георги Сучев и криминално проявен мъж на име Георги витае не само логичното питане за самоличността на бизнесдамата, която са изнудвали, но и други слухове. Например бил ли е Виктор в обтегнати отношения с прекия си шеф заради

"несправедливо" уволнена млада и красива колежка, рускиня, която по непотвърдени данни била гадже на забъркания в рекет племенник на Кристалина Георгиева? Двамата мъже започнали да се дебнат не като "антитерористи", а като "палестински терористи", и

се чудели как да си забият ножа в гърба

шушукат кадри на спецслужбите. Твърди се още, че щели да се пуснат в ход записи на тайно /тоест, незаконно/ снимани и записвани в любимия фитнес на шефа на Кинов "випове" от надземния и подземния свят. Зорко наблюдаваната зала с уредите се намирала в столичния хотел "Кемпински-Зографски" и записите, направени от собственика й, уж били изземвани по заръка на началника на Виктор Кинов. С каква цел, историята мълчи. Засега е известно само, че съдържателят на хай фитнеса набързо се изнесъл в чужбина, защото... "живот мил".

Броени часове, след като племенникът на съпруга й бе окошарен, еврокомисарката ни излезе със заявление, че "ако е виновен, трябва да си понесе последствията". От което става ясно, че тя не би опънала чадър над Кинов независимо от фамилния сантимент и... ангажимент.

източник: в."ШОУ"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !