Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Арни купонясва с 25 годишни

отпечатай новината

30.07.2012 13:15 | Видян 2213 пъти

Арни купонясва с 25 годишни

Известният холивудски актьор и политик Арнолд Шварценегер закръгля на 30 юли н 65 г. Ролите на Арни в живота и на екрана са неизброими: културист, актьор, прочул се с ролите си на Терминатор, режисьор, предприемач, инвеститор и политик - губернатор на щата Калифорния в периода 2003 - 2011 г.


Печели наградата „Мистър Вселена” през 1967 г. на 20-годишна възраст и „Мистър Олимпия” седем пъти. Автор на няколко книги и многобройни статии за културизма и Като културист носи прякора „Австрийския дъб”, а в политиката е наричан и „Калифорнатора” (по аналогия с „Терминатора”), научи Блиц.

Арнолд Шварценегер бе женен за Мария Шрайвър в продължение на 25 години и двамата имат четири деца. През 2011 г. става ясно, че преди 14 години Шварценегер е бил замесен в извънбрачна връзка със своя служителка, от която има син. Шрайвър подаде молба за развод, като по-късно сподели, че все пак има възможност и да не се стигне до развод.

Как е щяло да стане това не е ясно, след като се разбраха подробностите за скандала.
Официалното съобщение до медиите гласеше, че двамата искат да градят професионалните си и лични взаимоотношения отделно, но ще си останат отдадени родители на четирите си деца и работят „върху бъдещето“ на връзката си.

Четирите… но само за Шрайвър. Две седмици след като раздялата им беше оповестена, Арни не се сдържа и призна за своя извънбрачна връзка с жена от помощния персонал на семейството. Той не просто изневерил на жена си обаче, но й направил бебе на днес 50-годишната Милдред Баена.

„Имам извънбрачен син. След като напуснах губернаторския пост, казах на жена ми за случката от преди повече от 10 години. Приемам, че семейството и приятелите ми са разочаровани от мен. Но моля ви – критикувайте мен, оставете семейството ми намира”, каза Арни пред „Ню йорк пост”.

Ужасното в цялата тази история обаче е, че Баена била бременна по същото време, по което съпругата му очаквала четвъртото им дете. Милдред, жена която била икономка в дома на семейство Шварценегер в продължение на повече от 20 години и се пенсионира през януари тази година, сега има дете от бившия политик и актьор, което е на 14.
Най-жалкото от всичко обаче било, че двете бременни прекарвали доста време заедно и дори си споделяли коя как се чувства при бременността. Впоследствие извънбрачният син на Арни дори си играел често с другите му деца в къщата на звездата, като любовницата била наясно какво се случва, но жената нямала ни най-малка представа.

Според слуховете обаче самата Милдред Баена се похвалила пред приятелки, че е спала с бившия губернатор на Калифорния, като не пропуснала да спомене и че двамата не използвали предпазни средства. Тя дори обяснила, че той има фетиш към големи дупета. По-късно Шварценегер разбрал и като „любящ баща” поел финансовата издръжка на детето.

Дали обаче синът му, който изумително много прилича на татко си, е знаел кой е баща му… не става известно. Майката обаче – да. И дали защото го е изнудила, или пък от добро сърце, но той купил и къща на любовницата и то година преди да си признае за нея. Според разплащателния документ, с копие от който редица издания отвъд Океана се сдобиха, звездата „дарил“ 65 000 долара на тайната си секспартньорка през май миналата година. Парите на кинозвездата отишли за изплащането на остатъка от заема на Баена, известна още като Пати, за къщата й в Бейкърсфийлд, щата Калифорния.

Според критиците, кръшкането на Арни му коства не само семейството, но и бъдещите проекти, името и любовта на хората. „Тя му взе всичко”, коментират американските таблоиди.

Но на Терминатора май не му пука много, много след като бе забелязан тези дни на публично място да се забавлява с 25-годишна красавица, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !