Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коко Динев дава 3 млн. за резиденцията на Тато

отпечатай новината

02.08.2012 11:15 | Видян 2219 пъти | Гласували 1

Коко Динев дава 3 млн. за резиденцията на Тато

Динев от години бил хвърлил око на огромния имот, в чиито стотина декара, освен изключително редките растителни видове, има и 2 езера, както и куп сервизни постройки, научи  ШОУ.

Близки на ексбоса на „Локо" - Пд разкриват, че той отдавна е сред най-редовните посетители на резиденцията, като често водел в нея новите си дамски завоевания.

Според тях Динев бил склонен да брои до 3 милиона лева за баровския имот. Именно поради тази причина обявил доскорошния си суперлук-созен дом с Емилия в Сандански за продажба.

Според градската мълва в курортния град, звездната двойка искала 2 милиона лева за суперлуксозното си имение, известно като "Малката резиденция".

Динев купи къщата палат с 15 декара парк от фалиралия бизнесмен Иван Ковачев и съпругата му Вилияна и плати за нея 1 000 000 евро.

В момента зад оградата на необитаемата сграда има само наети от Динев пазачи. В Сандански се говори, че Коко трудно ще продаде скъпия имот, тъй като пари кеш в условията на криза никой не плаща.

Другата новина около екссобственика на "Локо" - Пловдив е най-новата му придобивка. Динев се сдоби с последен модел джип "Линкълн Навигатор" и от известно време събира завистливите погледи на санданчани.

Суперлуксозното возило разполага с уникални екстри и върви на американския пазар с цена между 70 000 и 100 000 долара.

Колата е доставена по поръчка директно от САЩ, поясниха близки на бизнесмена по повод слуховете, че се е сдобил с машината от игра в притежаваното от него казино край Кулата. Досега "забременителят на фолкаджийки" караше "Мерцедес 63 АМО".

Близки до бизнесмена разказват, че Коко закупил свръхлуксозния автомобил под давление на старата си голяма любов - бившата манекенка Деница. Красавицата, която в началото на 90-те беше сред най-оборотните мадами в столицата, е любимата жена на Динев.

В началото на своя бизнес той закупи за Деница апартамент в кв."Стрелбище", където между другото е и родната й къща. След раздялата им чаровната брюнетка замина за САЩ, пише ШОУ.

Там тя не остана дълго време сама и набързо сключи брак с преуспяващ бизнесмен. Въпреки дългогодишната раздяла обаче, Динев и до ден-днешен не можел да прежали красавицата и често й се обаждал в Америка. Та именно тя го "светнала" за качествата на джипа и му помогнала да го закупи.

Както обаче често става, в момента луксозното возило се управлява от Емилия, особено след като Динев уволни шофьора си, на когото доскоро плащаше заплата от 1500 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !