Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Деян и Радина се крият от папараци на див плаж

отпечатай новината

02.08.2012 14:30 | Видян 3446 пъти | Гласували 1

Деян и Радина се крият от папараци на див плаж

Деян Донков и Радина Кърджилова все повече избягват шумните компании и се отдават на отшелническо лято. Двамата почиват по диви или рядко населени плажове, сподели самият Донков.

"На Крапец на дивия плаж, на една бойна каравана, голи по пясъка, плуване, слънце... Седим си до късно с Радина на плажа, докато пригладнеем и после ни откри някакъв непознат човек и ни сготви вкусни рибени неща. Това беше най-хубавият ми летен ден", разказа звездата на Народния театър пред lentata.com.

Донков сподели, че никога не си прави сметки за парите през ваканцията. Колкото имам, толкова харча, е системата на Деян.

Актьорската двойка разчита най-вече на узо и морски дарове, което е основното им меню. Ако са само двамата, Деян и Радина се отдават и на нудизъм, но появят ли се хора наоколо, навличат банските, за да не паднат в капана на папараците. Дните на безметежно щастие обаче скоро ще свършат.

"Предстои ми да снимам филм в София в жегите. С почивката ще е дотук", каза актьорът от "Дон Жуан", "Под прикритие" и "Полет над кукувиче гнездо".

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !