Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Супербайкът на Aston Martin и Brough...

Aston Martin се обедини с друга историческа британска...

Стоичков- президент на ЦСКА

отпечатай новината

03.08.2012 11:30 | Видян 1560 пъти

Стоичков- президент на ЦСКА

Треньорът на Литекс Христо Стоичков може да стане президент на ЦСКА. Всеки момент собствениците на "армейците" от фирма "Титан" сами ще поканят Камата да вземе властта в клуба.

До края на седмицата ще се състои среща, на която ще се обсъжда близкото бъдеще на ЦСКА и това е най-възможната промяна", съобщава "7 дни спорт".

Идеята на "Титаните" е Стоичков като лице на клуба да привлече нови чуждестранни спонсори, които да инвестират на "Армията" и в ЦСКА. Надеждата на червените е да се ангажира руски икономически гигант.

Твърди се, че близко до клуба ще бъде човек от държавата. Става дума за депутата Емил Димитров, който има опит във футбола в Етрополе. Двамата със Стоичков развиваха детско-юношеската школа в града. От Димитров се очаква всестранна помощ за ЦСКА.

Все още обаче не се говори за смяна на собствеността, тъй като към момента няма конкретен кандидат за акциите на ЦСКА. При всички положения обаче "Титан" изнемогва начело на клуба и няма откъде да вади пари за годишна издръжка.

Пернишките босове са готови да сдадат властта на "Армията" и да се съсредоточат единствено в сметопочистващия бизнес, стига да се намери човек с адекватни на клуб като ЦСКА финансови възможности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !