Хитовият корейски сериал Тайният...

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за...

Израел крои планове за нападение над...

В резултат от нарастващото напрежение с радикалните...

Непобедимите взривяват Младост

отпечатай новината

09.08.2012 10:15 | Видян 1991 пъти

Непобедимите взривяват Младост

На 16 август от 19:00 часа в столичното кино Арена Младост официално ще бъде представен взривяващия екшън НЕПОБЕДИМИТЕ 2. Българската галапремиерата ще се случи ден преди световната премиера на лентата на Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът").
Зрителите ще бъдат посрещнати от екшън герои в пълно бойно снаражение, а киното ще бъде охранявано от джипове и мотоциклети, използвани в продукцията. Сред поканените ВИП гости са екипа на снимащото се в момента в Бояна продължение на „300“, както и политици от ранга на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и министъра на културата Вежди Рашидов.

Холивудският епос с бюджет от 100 милиона долара беше заснет в България точно преди една година и стана повод за най-голямото звездно струпване в историята на родната киноиндустрия. Българският продуцент Nu Image е един от домакините на галапремиерата и ще осигури впечатляващия реквизит.
В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.

Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна. Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат.

НЕПОБЕДИМИТЕ 2 тръгва по българските екрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 17 август.

Галапремиерата на филма се организира от Nu Image, А Плюс Синема и Кино Арена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !