Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Милен Цветков изпусна раждането на сина си

отпечатай новината

09.08.2012 11:30 | Видян 2785 пъти

Милен Цветков изпусна раждането на сина си

Милен Цветков стана баща за втори път. Във вторник преди обяд приятелката на журналиста Ивета Гоцова го дари със син, когото двамата кръстиха Боян.

Това е второ дете за Милен, който има 15-годишна дъщеря Калина от първия си брак. Тийнейджърката живее с майка си в чужбина и вече знае, че е станала кака.

Най-вероятно тя ще пристигне за изписването на бебето, което ще бъде до дни, за да се запознае с малкото си братче.

Най-любопитното обаче е, че звездата на Нова е изпуснал сюблимния момент и не е бил до младата си любима по време на раждането.

Когато контракциите на Ивета започнали, тя била сама у дома си. В началото решила, че става дума за фалшива тревога. След 20 минути обаче водите й изтекли и било ясно, че бебето е решило да излиза на бял свят. За щастие Ивета не се паникьосала, а веднага потърсила за помощ най-близката си дружка. Умишлено не звъннала на Милен, защото знаела, че е във важна работна среща и има
изрична забрана да го притеснява.

Ивета била закарана в болницата от приятелката си, а раждането приключило само за около 40 минути. Едва тогава прясната майка уведомила шоумена, че вече има син, а час по-късно звездният татко цъфнал в отделението с огромен букет цветя за любимата си и шоколадови бонбони за целия медицински персонал.

Връзката между журналиста и масажистката започна преди  около три години.Всичко става случайно, като по филмите. Тя му праща покана за приятелство във Фейсбук, той я приема. Следват няколко чат-разговора, от които разбират, че имат доста общи теми и решават да се видят. Връзката им в началото е неангажираща, но с времето емоциите надделяват и те се събират под един покрив. Милен
дълго кри от медиите изгората си, но на финала я показа официално на премиерата на филма "Островът" в Народния театър.

Малко след това обяви и че са сгодени, но това се оказа шега. Не на шега обаче са решили да станат родители и ето че крайният резултат е на лице. Ивета не криеше, че има трудна бременност и не излизаше почти никъде последните 6 месеца. В това време любимият й разказваше из медиите колко иска това дете и как е мечтал за него. С годините обаче свикнал с идеята, че може и да не му се случи, докато не срещнал младата си приятелка и не се влюбил в нея.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !