Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Шванца изневери на Мая Илиева

отпечатай новината

09.08.2012 14:10 | Видян 7246 пъти

Шванца изневери на Мая Илиева

Бившият състезател по картинг - Ники Иванов - Шванца, известен с любовта си към високите скорости и богатите жени, заряза Мая Илиева, вдовицата на бившия бос на ВИС - Георги Илиев.

Шванца бе хванат в крачка с ново гадже по главната улица на курортното селище Лозенец.

"Да, наистина в момента Мая и Ники са разделени.Тя сега е във френската провинция с приятелки и вероятно обмисля края на връзката им", потвърди и девойката от варненската компания на черната весела вдовица.Тя разкри още, че от известно време отношенията на доскоро влюбената двойка били доста обтегнати.Причината за това била подготовката за панахида, която Мая смятала да отслужи за 7 години от смъртта на любимия ѝ Жоро на 25 август.

"Повече от месец тя е в депресия.Не ѝ се говори с никого, не излиза много, често ходи на гроба на Главния и постоянно повтаря:"Ти ще останеш единствената ми любов!", споделят близки до Илиева.

Думите ѝ изнервяли до крайност Шванца, който от години се опитва да измести Жоро от сърцето на вдовицата му."Факт е, че Мая захвърли 4-годишния си траур заради него.Ники дори носеше ризите на мъжа ѝ, те са същият размер като неговите.Но той се хвалеше колко по-добър любовник е от Жоро, считаше Мая за трофей пред приятелите си", оплакват се от държанието на Шванца близките на Илиева.

Те обясняват драматичната промяна на Мая към Ники с факта, че напоследък той на няколко пъти флиртувал открито пред нея с различни девойки.След последен скандал от  ревност Мая си събрала багажа, трите осиновени деца и с гледачката запрашила за Франция."Прав ти път, аз без жени няма да остана",ѝ казал Ники и вместо да я върне при себе си, той изгонил жената на живота си.

Веднага след това 40-годишната красавица напуснала общата им къща в квартала на богатите - "Маунтин вю" край Панчарево, и заминала за Франция.Шванца пък отпрашил към морето.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !