Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мая Илиева спи с национал

отпечатай новината

01.07.2012 08:36 | Видян 5107 пъти

Мая Илиева спи с национал

Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Георги Илиев - Мая, съвсем деградира! На бившата манекенка й втръсна от гангстери и мутри и се преориентира към футболисти.Мафиотксата наследница е скочила в леглото на нападателя на националния отбор и на турския "Газиантепспорт" Ивелин Попов, разбра сензационно "Уикенд".

Мая и роденият в столичния квартал "Коньовица" футболист демонстрирали особено близки отношения в столичния чалгарник „Найт флайт" пред облещените погледи на стотици очевидци. Новосвормираната секс двойка заела едно от сепаретата във ВИП-а по-миналата събота - нощ, в която заведението е препълнено и шансът да остане незабелязана е не нулев, а под нулата.

Явно незначителна подробност за палавата Мая е фактът, че националът е обвързан с чалга дивата Елена Паришева и дори от нея има син, който се роди е средата на декември. Още по-маловажна вероятно е и възрастовата граница помежду им. Със своите 25 години новият любовник на 39-годишната милионерска наследница спокойно може да й бъде син.

Напук на всичко и всички Мая и Ивелин демонстрирали доста фриволно поведение пред препълненото заведение.

Не се притесняваха да се прегръщат и целуват.

Правеха го дори повече от показно. Мляскаха се с уста, разменяха си езици... Грозна работа за публично място! В компанията им имаше и други, непознати хора, които явно бяха запознати с отношенията им и нито веднъж не критикуваха скандалното им поведение", разказват пред „Уикенд" очевидци.

Направило впечатление, че въпросната нощ Мая движила без охрана, въпреки че до неотдавна при подобни пирове по малките часове била придружавана от солидна гвардия телохранители. В комплекс „Макси" под Околовръстното на София вдовицата на Жоро Илиев също била засичана често да вечеря без въоръжени придружители.

Това засилва слуховете, че

милионите на висаджийския главатар са на червено.

А те тръгнаха, след като наскоро скандалната дама обяви за продан срещу
12 милиона евро тъмночервения бутиков хотел на покойния си мъж „Дюн" в Слънчев бряг. И не само него, а и другите два хотела, „Астория" и „Орел", които Илиева наследи след разстрела на съпруга си през 2006 г.

Сега кой от кого ще изкара финансов келепир, Мая от Ивелин или обратното, питат се в хайлайф средите. Злите езици съскат, че застаряващата вдовица се е преориентирала към поредния си млад любовник милионер, след като окончателно развали любовта си с Ники Иванов — Шванца. Връзката им датира още от есента на 2008 г., а клюката гласи, че варненският плейбой, който е бивш състезател по картинг, оправял съпругата на Главния още преди той да се пресели на оня свят.

Въпреки че е само на 25, новото интимно завоевание на висаджийската вдовица не е за изпускане. Полето отдавна се числи в отбора на родните футболни милионери. Месечната му заплата в турския „Газиантеп" е около 50 хил. долара, а всеки момент националът може да се озове в завършилия на трето място в турската Супер лига "Трабзон". Разбира се, срещу по-висока заплата. Не е ясна засега съдбата на Елена Паришева. Фолк певицата е на път да остане самотна майка и да отглежда сама 7-месечния Ивелин.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !