Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Станка Златева страда: За нищо не ставам!

отпечатай новината

10.08.2012 11:30 | Видян 2267 пъти | Гласували 1

Станка Златева страда: За нищо не ставам!

Станка Златева, най-добре представилата се българка на Олимпиадата до момента, е непримирима за загубата на олимпийската титла, въпреки отличното си представяне и абсолютния факт, че е номер 1 на България в Лондон.

Станка е изключително разстроена и дори заяви секунди след загубата на финала в турнира по свободна борба: „За нищо не ставам”. И това, след като донесе първи медал за България на олимпиадата и записа страната в таблицата за медалите в 13-ия ден от игрите. Петкратната световна шампионка разплака българите пред тв екраните и като определи представянето си като „позор“.

„Загубих както винаги”, изхлипа Златева, а думите на голямата ни спортна звезда, донесла толкова много радост на България през годините на изумителната й кариера, едва се чуваха.

„Точно когато не трябва се дъня и това е най-лошото нещо”, продължи да мачка себе си Станка, след като вчера смачка всичките си противници по пътя до финала и се окичи със сребро.

„Печеля медал, но не знам какво да ви кажа наистина. Трябва да подкрепяме хората, за да имаме медали. Какво значи, че съм най-добрата. Ще има и други медали, просто трябваше някой да направи първата крачка, за да се освободим, за да може и другите да се чувстват добре. Не можем да говорим, че съм най-добрата, всички са добри. Радвам се, че поне имам някакъв медал. Пак направих грешка, имаше подценяване, не бях концентрирана на 100 процента и точно когато не трябва, губя срещата. Това е, сама съм си виновна”, заяви голямата българка.

За резултата от огромния си труд 4 години с мечта за злато в Лондон Златева отново и абсолютно незаслужено обвини себе си: „Това е голям позор, но връщане назад няма и трябва да си носим кръста”.

След думите на Станка Златева снощи всякакви форуми у нас прегряха и то в посока, че няма по-велика победа от начина, по който нашето момиче кори себе си за сребърен медал. „Да посрещнем всички Станка на летището, да й покажем колко голяма спортистка и човек е!“, зоват масово българите в нета.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !