Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Илиана Раева поиска прошка от феновете

отпечатай новината

13.08.2012 10:00 | Видян 2181 пъти

Илиана Раева поиска прошка от феновете

Старши треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева поиска прошка от феновете след участието на Олимпийските игри в Лондон. Ансамбълът остана на 6-о място в многобоя, въпреки че замина с големи амбиции и очаквания за медал. Нашите момичета изиграха перфектно съчетание на пет топки, но направиха грешки при изпълнението на ленти и обръчи и отпаднаха от голямата тройка. След второто си съчетание всички момичета не бяха на себе си, плачеха, но признаха грешките и слабото си представяне.

“Скъпи приятели, толкова съжалявам! Толкова много съжалявам, толкова много вярвахме, че ще успеем. Толкова много искахме да ви зарадваме. Не успяхме! Аз вярвам, че всеки получава това, което е заслужил. Но вие заслужавахте много повече. Толкова много ни вярвахте е подкрепяхте. Тежко е…много е тежко”, сподели Илиана Раева в социалната мрежа „Фейсбук”.

“Изпуснахме сигурен медал. И грешката си беше само наша. Явно не всичко съм направила така, както трябва. Не се сърдете на момичетата, те са много млади и прекрасни спортистки. Израснаха много през тези три години, бъдещето е пред тях. Ще успеем. Те страдат много и мисля, че ще израснат още повече след този катарзис, човек не знае какво печели когато губи, трябва да продължим с двойни усилия и желание – друг път няма”, добави треньорът.

“Няма по-страшно наказание от това да пропилееш надеждите на милиони хора, които са ти вярвали и подкрепяли безрезервно! Простете”, завърши Илиана Раева.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !