Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Галка в чужбина заради неплатени сметки

отпечатай новината

14.08.2012 13:30 | Видян 2448 пъти

Галка в чужбина заради неплатени сметки

Кредити и дългове за десетки хиляди левове са причината — Галя от "Каризма" да напусне България. Певицата не е плащала парно близо 10 години и е натрупала сметки за близо 20 хиляди лева към „Топлофикация". Отделно изхарчила до нула куп кредитни карти и сега освен от парното, я търсят и от финансовите институции.

След като в дома й започнали да идват редовно събирачи на дългове. Галя се уплашила и се изнесла в Лондон, обясняват нейни близки.

Тя обаче не е решила да напусне страната завинаги, а се труди яко зад граница, за да погаси задълженията си и да започне на чисто.

В момента певицата, чиято музикална кариера в дует с Миро в "Каризма", бе многообещаваща, била докарана до просешка тояга и живеела като бедна емигрантка. В Англия Галя се е хванала да бачка като гардеробиерка в един от най-оборотните пъбове в Лондон. Така си докарва около 2000 паунда на месец, с които си покрива местните разходи и отделя по малко за дълговете си в България.

Според нейни близки родната певица взимала и добри бакшиши, което допълнително облекчавало финансовия колапс, в който се намира. Освен това си е наела и евтина квартира в сравнително беден район, така че да пести от наем.

„Дори не знаем с какво се храни и май доста е отслабнала, но тя така е решила", коментират нейни близки в София, които знаят за проблемите й с институциите тук.

„Галя просто разбра, че в България музикант къща не храни, и затова като всеки умен човек си взе багажа и замина", защитават я пък други и твърдят, че няма нищо вярно в това, че певицата е потънала във финансови проблеми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !