Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Ерик снима клип на яхта

отпечатай новината

13.07.2008 09:00 | Видян 7265 пъти | Гласували 2

Ерик снима клип на яхта

В разгара на лятото младият талант не спи и не почива, а работи усилено! След като засне видео на хита „Русо гладно няма”, Ерик реши да клипира и друго парче от дебютния си албум „Един въпрос”  - а именно „Жените забравят добрите”!

Специално за снимките певецът осигури супер луксозна яхта, на която се развива част от историята на видеото, а също и бляскав апартамент в хотел „Чайка” в Слънчев бряг.

„Исках да направя свеж и летен клип, който обаче да разказва историята на песента – сподели Ерик. – Уговорих двама мои приятели да ми партнират и се получи много добре. Момичето си изигра перфектно ролята на „невярна” жена.... – смее се певецът.- А реших да снимам именно тази песен, защото съм се убедил, че жените наистина си падат по лоши момчета. Случи ми се нещо такова наскоро и това затвърди решението ми да заснема първо това парче” – откровен е Ерик.

Почитателите на хитовия певец на „Диапазон рекърдс” ще могат съвсем скоро да се радват на „Жените забравят добрите” в ефира на Фен ТВ! Певецът сменя три визии. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, оператор – Марин Карамфилов, грим – Бони, стайлинг – Данчо Христов, а за косата на Ерик се погрижи Елена!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !