Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Руслан Мъйнов прави бебе

отпечатай новината

21.08.2012 11:45 | Видян 4965 пъти

Руслан Мъйнов прави бебе

Сърцето на един от най-заклетите ергени в родния шоубизнес - Руслан Мъйнов, вече не е самотно.От няколко месеца звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" е намерил любовта в лицето на мистериозна дама, чиято самоличност категорично не желае да разкрие.

Ясно е само, че приятелката на пухкавия актьор не е публично известна и няма нищо общо със светските среди и телевизията. Въпреки това Руслан е хлътнал по избраницата си и именно заради нея се е разделил с повече от 20 килограма от мощната си осанка.

„Имам приятелка, но не съм тръгнал да се женя още, въпреки че ми се въртят някакви неща в главата принципно. Но сам за щастие не съм останал," лаконичен е актьорът.

От изказването му става ясно, че в скоро време няма да го видим пред олтара с булка. Това обаче не важи за плановете му за наследници.

Синеоката звезда от бесарабски произход е категоричен, че иска да има поне две-три деца и най-голямата му мечта е да стане татко. Кога точно обаче Руслан ще дундурка бебе на ръце, ще покаже само времето. "Вече имам такива планове и с трепет очаквам добрата новина", не крие желанието си да е татко актьорът. Според колегите му пък той вече е започнал да работи за бебе и в най-скоро време ще е поредният баща в екипа на "Комиците".


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !