Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Коко Динев дължал 2 млн. лева на пловдивска фирма

отпечатай новината

21.08.2012 15:30 | Видян 2609 пъти | Гласували 1

Коко Динев дължал 2 млн. лева на пловдивска фирма

Констанин Динев дължал близо 2 млн. лв. на крупен пловдивски бизнесмен, пише в. ШОУ. Според запознати с делата на хазартния бизнесмен, именно това била причината за взрива пред Кошарите. Бомбата била последно напомняне за неизплатените борчове на бившия собственик на Локомотив Пловдив.

Динев мотал кредитора си, че новият собственик на Локо Пловдив, Марешки, щял да плати дълговете му след сделката, твърди ШОУ. Борчовете обаче били извън официалната документация на отбора. В същото време дълговете на отбора били 3 млн. лв.

В момента бизнесменът от Сандански спешно прехвърлял всичките си офшорки в Малта. Причината била, че срещу Динев спешно започва разследване и всичките му сделки ще бъдат атакувани от съвместни екипи на ДАНС, НАП и ГДБОП. Това бил и мотивът му да влезе спешно в управата на малтийски квлуб Хамрун Спартанс.

Според друга версия, Динев е заборчлял на араби, които се опитват да си приберат от него 1 млрд евро.

Над 13 били казината, в които пряко или косвено той участва.

Тиха война тлеела и между Коко Динев и фолкдивата Емилия, от която има син Иван. След като тя спряла да го привлича, Динев не успял да се раздели напълно с нея, защото тя го заплашвала, че ще издаде "мръсни тайни" от бизнеса му. Той пък се оплаквал, че му излязла много скъпо.

Именно Емилия се оказа най-упплашена от бомбата и поиска полицейска охрана веднага след като новината за нея гръмна из медиите

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !