Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Професор Вучков за Лейди Гага: Ченето й е щръкнало като зейнало чекмедже

отпечатай новината

22.08.2012 09:15 | Видян 2505 пъти

Професор Вучков за Лейди Гага: Ченето й е щръкнало като зейнало чекмедже

Професор Юлиан Вучков разкости лейди Гага, наричайки я ревла, а ченето и било щръкнало като зейнало чекмедже. Това той направи в коментар за патриотичното възпитание на младите българи.

Вучков оплю любимката на тийнейджърите и като певица, и като човек, и като външна визия,  научи Блиц.

Устатият професор е категоричен, че Лейди Гага е изкуствено създадена звезда и прогнозира, че само след една-две години певицата ще бъде в нафталина и мястото й ще заеме друга звезда.

”Тя не е певица, тя се дере”, казва той. Според него тя иска да заслепи Мадона и успява, защото е по-млада и по-маниакална, пише още Блиц.

"И двете имат по три песни, а всичко останало е “транка –ланка, транка-ланка..., обобщи в свой стил Вучков пред ТВ7.- И двете разчитат на земетръсното си обкръжение и ефекти, на светкавици и буламачи.”

Професорът посочи Тина Търнър като пример за голяма певица. Той добави, че не харесва текстовете на песните на Гага, защото "били злодейски и чешат долните инстинкти на младото поколение, карайки го да изпитва сатанинска омраза, а не любов".

“Ченето и е щръкнало като зейнало чекмедже. Облича се в сурови свински пържоли...”, не спести критиките към външния вид на идола на младото поколение професорът.

“На всичко отгоре е лакома. Най-важното в изкуството е да си естествен, да не се надуваш...”, философски обобщи Юлиан Вучков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !