Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Анелия: Нямам проблеми с Емилия. Но Коко може и да има!

отпечатай новината

23.08.2012 16:45 | Видян 9154 пъти | Гласували 1

Анелия: Нямам проблеми с Емилия. Но Коко може и да има!

"Съжалявам Емилия, чуди се какво да направи, че някой да й обърне внимание" - каза чалга-дивата Анелия в отговор на обидите на нейната конкурентка.

Преди ден Емилия заяви, че от Анелия била видяла само лошо. Тя обаче не коментира какво точно е лошото, което жената на нейния бивш любим й направила.

„Нашето неразбирателство не е заради Коко. Само лоши неща съм видяла от Анелия, и то много лоши. Дано да дойде ден, в който да споделя какво се крие зад тази нейна усмивка", заплаши тя.

Попитана как ще коментира тези думи, Анелия отговори - "чак ми става мъчно за нея, чуди се как вдигне шум около себе си". 

Анелия е единствената жена, която успя да влюби хазартния бос Коко Динев толкова, че той да мине под венчило. От нея той има дъщеря. По-късно Динев се раздели с Анелия, но двамата нямат развод.

"Скъсахме с Коко много преди Емилия да се появи", обяснява Анелия. Нямам нищо да деля с тази жена, че да ме напада така.

Докато Анелия живяла с Динев, медиите не се интересували толкова от тях. Емилия обаче постоянно имала нужда да се шуми около нея и правила какви ли не панаири, за да им се обръща повече внимание.

Въпреки че Коко Динев и Емилия са разделени, след бомбата в Кошарите, певачката не престана да се оплаква пред медиите и да се прави на негова половинка. Тя първо поиска полицейска охрана, после започна да коментира от името на Динев различни въпроси около бомбата. Накрая не издържа и нападна Анелия.

Жалко за момичето, добави Анелия. Аз се чувствам отлично през това лято. Имам повече участия от всякога и песните ми са хитове. Влюбена съм и личният ми живот е брилянтен.

Тя отказа да каже пред slava.bg кой е новият мъж до нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !