Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кошарите - трамплин за фолкдиви

отпечатай новината

16.08.2012 22:30 | Видян 3293 пъти

Кошарите - трамплин за фолкдиви

Голяма част от най-известните ни фолк изпълнителки са започнали кариерата си именно във врзивения днес ресторант Кошарите. Самият Коко Динев пък е известен ценител на фолкаджийките, не една и две звезди са били негови любовници.

Говори се, че именно в Кошарите той определя коя ще бъде следващата звезда на небосклона.

Първата известна певица, станала близка на Коко Динев, е Нелина. Тя бе под неговата опека близо пет години, пише 24 часа.  В този период се роди хита й Бял мерцедес ме преследва в живота, в който възпяла именно колата на брат Динев. Тогава певицата нямаше и ден без участие, но след раздялата й с Коко нещата се промениха.

 Паралелно след раздялата си с Коко - Нелина роди момче, което и до днес расте без татко, тъй като изпълнителката пази в пълна тайна кой е той. Странно, но русенската звезда на фолка кръсти синчето си Кристиян, което според някои има връзка с името на сочения му за баща Константин. Според осведомени обаче таткото все пак е банкер.

Следващата популярна фолкдива, която влезе в харема на бизнесмен, е Анелия. Изпълнителката шумно превзе чалга средите с хита си „Погледни ме в очите". За блестящия старт на кариерата й бе обвинен именно Динев, който ангажира Анелия да пее всяка вечер в „Кошарите" и тя стана рекламно лице на заведението му.

След близо 2-годишна връзка Коко и Анелия минаха под венчилото, тъй като според отлично осведомени източници красавицата била бременна и изход от ситуацията нямало. Дори когато още липсваше и мисъл за раздяла, клюкарките не спираха да разделят влюбената двойка.

След по-малко от 3 години съвместен живот те се разделиха. Известно време семейство Диневи да криеше срива в отношенията си с цената на всичко. Анелия и Коко вече официално са разделени и не живеят заедно като съпрузи, макар да нямат официален развод.

Той не си губи времето, като продължава да изживява бурни любовни страсти. Новата тръпка на Динев стана фурията Емилия, която е майка на сина на мастития бизнесмен - Иван.

Именно Коко е в основата на враждата между Емилия и Анелия, която тече вече повече от две години. Според слуховете русата изпълнителка е прелъстила бизнесмена още когато той е бил заедно със старозагорската красавица.

 Междувременно преди време Софи Маринова призна в интервю, че и тя е била гадже на Коко Динев. „Имахме кратка връзка, но той е голям женкар и не е за мен. Всеки път му целувам ръка, като го видя, защото много ми е помогнал в кариерата и живота", казва Софи. И намигайки, добавя, че Коко е бил гадже и на бившата фолкдива Диана.

Миналото лято пък плъзна слух, че Коко Динев е зарязал Емилия заради Преслава, на която купил апартамент в София.

Константин Динев е роден на 12 февруари 1970. Българският бизнесмен е бивш собственик на "Локомотив" (Пловдив) и бивш президент на "Вихрен" (Сандански).  Бивш бригадир от ВИС-1  и днес е мастит бос и в хазартния  бизнес, пише 24 часа. Собственик е на известната столична кръчма Кошарите, заведения в Петрич. Занимава се с хазартен бизнес.


<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !