Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис съди Русата Златка за 300 бона

отпечатай новината

27.08.2012 09:15 | Видян 3786 пъти

Азис съди Русата Златка за 300 бона

Азис ще иска 300 бона от плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка заради униженията, които преживял от нея в Слънчев бряг, съобщи Всеки ден. Скандалната пазарджиклийка, известна с това, че не цепи басма никому, налетя на бой на чалга идола пред най-малко 2000 души, дошли да го аплодират.

Екшънът се разиграл в оборотното заведение Час пик, което наскоро беше преместено от Слънчев бряг на нивата между Равда и Несебър, в петък срещу събота. Златка Райкова била на участие на Азис и към средата на купона двамата се хванали за косите пред близо 3-хилядната публика.
Костинбродският славей излязъл на сцената с усмивка и бил във видимо добро настроение. След като изпял няколко парчета, той се омешал с тълпата и започнал да прегръща своите фенове.

Незнайно поради каква причина, Азо отишъл на масата на Русата Златка и се обърнал към гаджето й Камен Балбузанов-Куката с думите: “Кажи бе, селянин!”. Това вбесило блондинката и в пристъп на ярост, тя ударила певеца. Двамата започнали да се дърпат за косите и да пищят.

В този момент се намесила охраната, а минути след това Азис напуснал заведението от страх, че ще го пребият. Същата вечер Балбузанов бил със стабилна армия бодигардове. Феновете на фолк изпълнителя пък били толкова разочаровани и ядосани, че започнали да го освиркват.

Колежката на Азо Софи Маринова също станала свидетел на сбиването и се втурнала да му помага отчаяно, но не успяла да направи почти нищо.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !