Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис ближе рани в Сен Тропе

отпечатай новината

28.08.2012 11:15 | Видян 3755 пъти

Азис ближе рани в Сен Тропе

Азис заминал за Сен Тропе моментално след побоя, който Русата Златка му нанесе в дискотека в Слънчев Бряг. След като бе оскубан порядъчно от плеймейтката пред очите на всички посетители в дискотеката, Азис се закани, че ще съди Златка за 300 хиляди лева. Вместо да се възползва от поредния удобен повод за бърза медийна слава обаче, чалга певецът отпраши в Сен Тропе да ближе рани.

Вероятно Азис наистина се чувства засрамен и наранен, кахърят се негови фенове. - Не е лесно да се чувстваш набит от жена, при това плеймейтка - добавят други - и то пред очите на феновете ти, докато си на участие. Според негови приятели той отпрашил за Сен Тропе с бизнесмена Петко Димитров и други заможни приятели.

Здравей, любимо мое Сен Тропе. Отново съм тук на най-красивото и слънчево място. С любимите хора за 10 дни на заслужена почивка с танци, песни и купони бесни : )) 

Това написа Азис във Фейсбук страницата си и напусна медийното пространство. Така той се спаси от унижението да коментира случая с Русата Златка, както и въпроса дали тя е имала право да го оскубе, след като той си е позволил да обиди нейния приятел. В момента на първа страница на slava.bg тече анкета по случая. Оказва се, че повечето читатели вярват, че Азис и Златка са еднакво виновни. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !