Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Георги Стайков замутря

отпечатай новината

03.09.2012 13:15 | Видян 1894 пъти

Георги Стайков замутря

Имиджът на представител на родния ъндърграунд Стайков допълва с небрежно разкопчана бяла риза, светло сако, набола брада и слънчеви очила.

"Раздава го като Георги Илиев.Още не може да излезе от образа си на мафиотски бос, какъвто играеше в "Тилт", одумваха го на премиерата на новия сериал на Би Ти Ви "Къде е Маги?", в който  Стайков изпълнява главна роля. Някои от колегите на актьора побързаха да го оправдаят, но без особен ефект. Според тях мъжът, който го докарал, не му бил шофьор. По-вероятно било да е баща на двете момиченца, с които Стайков пристигна. Те също взимат участие в сериала. Играят деца на звездата от "Вчера".

Стайков сам се постара да затвърди мутренския си образ, като влетя в заведението с пура в ръка като колумбийски бос. От алкохола също не успя да се въздържи и преди прожекцията на първия епизод на сапунката обърна няколко чаши бяло вино. Малко по-късно разнообрази с уиски. Въпреки сумрачното време, Стайков не се раздели нито за миг със слънчевите си очила. Не свали цайсите дори когато се наложи да влезе в заведението, за да изгледа първия епизод на сериала.

"И мрак да падне, няма да ги свали. Вживял се е много в образа на мафиотски бос", коментираха през смях колеги на Стайков. Други пък заподозряха, че актьорът крие дълбоки сенки и торбички под очите, резултат от дълги алкохолни нощи.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !