Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Мая Илиева се „байцва” в клиника като космически кораб

отпечатай новината

04.09.2012 15:15 | Видян 13972 пъти | Гласували 1

Мая Илиева се „байцва” в клиника като космически кораб

Известна е мъдростта на Хачо Бояджиев, който казваше, че няма шоубизнес без много пари. И припомняше, че близо милион соцпари – сиреч нещо като 5, ако не и 10 милки днешни, е струвала само една от шеметните му новогодишни програми. По същия начин стоят нещата и в пластичната хирургия. Инвестициите и новостите там вече правят разликата между гурутата и обикновените хирурзи.

Всички знаем до болка историята на Елвира Георгиева и нейния роман с д-р Николай Георгиев. В неговата клиника я води бившият й съпруг, който е приятел и то много добър приятел и рекламист на лекаря. Тя тъкмо е на втория пик на популярността си, след като е преминала от естрадата към фолка с култовото парче „Борчо, борчо”.

От дума на дума обаче певицата се влюбва в спеца по разкрасяване и става негова муза. Днес е напомпана отвсякъде и е ходеща визитна картичка за съпруга си, с когото са неразделни и в работата, и във фитнеса, и по светски партита. Мнозина обаче ги приемат вече като

българи от старо време

Богатите и известните жени в България не искат да изглеждат като силиконови кукли. Те се нуждаят от естетично моделиране на формите и лицата си, при което намесата на специалист е незабележима.
Това спецовете го наричат неоперативно моделиране. Именно с него едни гърди напред в този бранш излезе екипът на д-р Ильо Стоянов и неговата сестра д-р Денкова.

И двамата са немски възпитаници в тънкия си бизнес. Специализирали са и в Италия и то при истински световни светила. Той е работил в Прага, Лондон и Бон, където под ръководството на проф. Мещяк, проф. Мати, Понфилофф.

През октомври  2001г. извършва първият в България ендобраулифт - ендоскопска операция за повдигане на веждите и изглаждане на бръчките в областта на челото, а през 2009г прави първия в страната ендоскопски мидфейс лифтинг. Стоянов е първият пластичен хирург в България, получил сертификат за работа

със стволови клетки

в Белгия. Д-р Денкова е специализирала в областта на козметичната дерматология в Бон, Париж и Виена. Има множество курсове за работа с лазери и други светлинни източници, също така и филъри, ботокс, естетична скулптра, както и безоперативните методи за моделиране на тялото.

Не е случаен в този смисъл и листът на ВИП-клиентките. На първото парти на клиниката им, която прилича на космически кораб и се намира на върха на луксозен, но дискретен хотел в една от зелените зони на София, докторите гордо показаха най-близките си пациенти.

След като поработят със знаменитите, стопаните ги оставят по няколко дни скрити в специални стаи, където не им липсва нищо – от просторна терака с прекрасен изглед към Витоша, до регулиращо се до безумие легло и плазмен телевизор. Сред хайперсоните дръзна да се появи странящата от светския живот

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !