Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Зорница Динева: Обичайте се повече!

отпечатай новината

27.11.2007 14:24 | Видян 21951 пъти | Гласували 8

Зорница Динева: Обичайте се повече!

Майка на 3 деца и половинка на строителния предприемач Йордан Динев, тя винаги прави впечатление. Зорница Динева има наистина личен стил, за който EASY реши да ви разкаже.

Чувствате ли се сякаш живеете в приказка?
Да, даже се чувствам сякаш живея във филм. Чувствам се сякаш живея в друг свят – моя свят. Свят, изпълнен с много радост, много нежност, красота, любов, мечти, копнежи, добро отношение, усмивки. С малко болка и тъга. Но без тях не може. Трябва да даваме на живота поне толкова, колкото ни дава той. Всеки миг е различен от следващия. Доброто и лошото, страданието и радостта, трагедията, любовта и щастието са преплетени в единствено, неповторимо цяло, което се нарича живот. Не можем да отделим доброто от злото и може би дори не е нужно да го правим. Това е моята приказка!
Може ли една жена да бъде силна и да има власт, без да е преуспяваща бизнесдама?
Разбира се, че може. Не съм ли пример за това? Смятам, че силата и властта не идват толкова от бизнеса, а от силното рамо на половинката, от великите родители, които се грижат за децата си. И обратно – от силата, която дават децата, от истинските хора, които те обграждат. Не на последно място – от душевността, мечтите и бляновете, които изпълват мислите и сърцето.
Колко струва успехът?
Как да открием цената на успеха? Като питаме хората, които са го постигнали. Понеже общувам с много успели хора, чета биографиите на подобни личности, а и живея с един много успял мъж, ще кажа: цената е висока. Нужни са много труд, природна интелигентност и постоянство.От тях разбрах, че дните няма да бъдат винаги слънчеви. Има тъмни и мрачни дни също и трябва да бъдем подготвени за тях. Да се учим от своя опит и от опита на другите. Много е важно да извличаме полза от чуждата мъдрост. Ако не признаем опита на успелите преди нас, ще си останем посредствени.
Диамантите наистина ли са най-добрите приятели на момичетата?
В очите на много момичета съм усещала трепета и силното привличане от това да се сприятелят с тези скъпоценности. Аз лично се интересувам от други “приятели” като перлите, кристалите, минералите. Не можете да си представите каква енергия излъчват те.
Защо непременно държите на своя си стил?
Защото искам да съм Аз. Защото искам да харесвам себе си. Не желая да бъда копие на някого. След като всеки е уникален сам по себе си, трябва да открие своя стил. Нямам причина да изневерявам на моя.
Имали ли сте модни грешки?
В повечето случаи модата е преходна, а стилът е вечен. Следователно аз съм една голяма модна грешка.
Понеже Вашата фамилия е известна като организатор на най-пищните приеми, ще споделите ли рецептата за наистина добро парти?
Хубава музика. Гостоприемни домакини. Весели и лъчезрни гости. И много усмивки, усмивки, усмивки!
Какво му стига на човек?
Душевна хармония. Първият човек, с когото трябва да се запознае, да бъде самият той. Силно да обича себе си, за да е способен да обича целия свят.
Наистина ли искате да имате 5 деца? Според Вас защо повечето хора днес стигат до 1? 
След като Господ ме дари с три прекрасни деца, грижовен съпруг, младост и осъзнати чувства, съм щастлива от това каква любов, сила и трепети даряват децата с безкрайните грижи на баби и лели до мен. Смисълът е прост – уникалността, че си създадена да бъдеш жена. Емоцията и вълнението, че създаваш живот. Не само, че искам още, а и се надявам да даря децата си с брат и сестра. Много са причините, заради които хората имат само по едно дете. Ще кажа само най-тъжната – липсата на средства.
Как променят живота и мисленето милионите, лимузините, частните самолети, яхтите?
Някои хора ги променят не само външно. Объркват ги вътрешно. Това е много жалко! Аз лично приемам тези неща като удобства, заплатени с цената на много труд. Радвам се, че ако един ден ги няма, това никак няма да ме разстрои.
Съветвате ли съпруга си и по какви въпроси?
Как няма да го съветвам?! Нали затова сме семейство - трябва да се грижим един за друг. Най-много го съветвам за здравето му, защото той често го пренебрегва. Съветвам го и за облеклото му – изпитвам огромно удоволствие от това. Толкова е хубаво да се грижиш за някого – чувстваш се силен и необходим.
Щастлива ли сте?
Много съм щастлива! Има една много вярна мисъл: “Щастието спохожда тези, които са подготвени за него”. Аз винаги съм била подготвена. Искам да пожелая на всички читатели много щастие, нежност, любов, усмивки, много слънце и радост, много “цветя, красота и птички”. Обичайте се повече! Прощавайте си повече! Помагайте си повече! Обличайте се цветно! Обадете се още сега на родителите си и ги попитайте как са. Играйте повече с децата си – толкова бързо порастват (скоро те няма да имат време за вас). Само тогава светът ще бъде по-красив и по-добър. Като в приказките.
 

 

автор: Сп. Easy

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !