Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Окрадоха боклука на Лили Иванова

отпечатай новината

11.09.2012 15:45 | Видян 2283 пъти

Окрадоха боклука на Лили Иванова

Нагли апаши окрадоха боклука на Лили Иванова , научи "Всеки ден", фенове дебнели слугинята на певицата кога ще отскочи до контейнерите на ул. "Оборище", където звездата живее, и тършували из контейнерите за отпадъци "ценни" вещи като остатъци от храна, от кремове, гримове и парфюми.

Хайките върлували от няколко седмици пред дома на примата и това е подлудило Лили . Тя научила за скандалното следене на личния й живот от съседи.

Певицата била толкова уплашена от набезите, че заповядала на своята охрана и прислужници да изхвърлят боклуците й на три преки от къщата.

Певицата
по никакъв начин не искала нейните почитатели да разберат каква стягаща козметика използва или с какво се храни.

Лилито отдавна има проблеми с дебнещи фенове. От години пристрастени към нея момичета и момчета я причакват отпред - искат да й представят някоя песен, да се запознаят с нея, да вземат автограф, разказват нейни съседи от столичната кооперация.

Затова и певицата изпадала направо в психоза, преди да излезе от жилището си, пише още Всеки ден.

Междувременно стана ясно, че певицата ще участва в третия сезон на "Етажна собственост", коментират жители на комплекса, където се снима тв поредицата.

Очевидци са зърнали името й на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка и се чудят как естрадната прима се е съгласила да играе себе си, кога и дали наистина ще се появи в сериала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !