Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коко Динев емигрира

отпечатай новината

12.09.2012 17:45 | Видян 6377 пъти

Коко Динев емигрира

Известният хазартен бос Коко Динев възнамерявал в най-скоро време да напусне страната и да се установи в някое спокойно кътче зад граница, пише ШОУ. Вече близо месец Динев активно проверявал сделките с недвижими имоти като проявил най-сериозен интерес към Лос Анжелис, САЩ. За основен последник по купуването на недвижим имот в Ел Ей Динев ползвал бившата си любовница Деница Ангелова, която от години живее в Америка.

Близо 20 години Ангелова бе любима на Динев, тя е популярна като първата му голяма любов. След раздялата тя напусна страната и се омъжи за щатски бизнесмен. Навремето красавицата работеше като барманка заедно с Жени Калканджиева в Фоур Роузес. Днес тя е бизнесдама с името Деница Броухман.

Според близки на Динев през последните няколко месеца хазартният бос доста активно бил възобновил контактите си с бившата си изгора, като основната му молба била тя да му съдейства в закупуването на имот в района на Ел Ей. Според същите източници Динев бил задвижил и свои контакти в Латинска Америка, където според запознати той вече от доста време имал участия в няколко казина в Перу и Аржентина. За мениджмънта им той бил изпратил на място няколко българи, които отдавна били негови верни авери в този бизнес. Според източници, близки до бизнес обкръжението на Динев, именно той бил поел някои от казината на Мултигруп, създадени от групировката още през 90-те в Централна и Латинска Америка. Динев, за когото е известно, че бе един от най-близките авери на Георги Илиев, многократно бил обикалял този район в компанията на висаджийския бос и още по това време бил положил основите на своя интерес в тази сфера. Динев използвал контактите и влиянието на Жоро Илиев, за да се опита трайно да стъпи в този бизнес чрез контактите на групировката в тази част на света.

В същото време личните намерения на Динев да напусне България датирали още от преди няколко години, но едва през последните 2 месеца добили по-реална форма. Най-много за решението му спомогнали огромните загуби на „черно", които претърпял бизнесменът, както и стресът, който донесли на него и на семейството му двата опита за атентат от последния месец. Както е известно, след взривът при ресторант Кошарите, който е собственост на Динев, по желание на официалната му жена Емилия тя и детето им Иван бяха поставени под засилена полицейска охрана. Самата певица тогава в продължение на близо 10-ина дни бе с изключен телефон, като дори замрази всичките си участия. Пред свои по-близки колежки Емилия била признала наскоро, че съвсем реално вече се бои за живота на сина си. Тя дори споделила с тях, че многократно била разговаряла с Динев относно възможността синът им Иван да бъде отвлечен срещу откуп. Самият Динев пък също не изключвал подобен сценарий, тъй като вътрешно добре осъзнавал, че през последните месеци видимите опити за заплаха срещу него все повече зачестяват и много скоро можело да приемат още по-сери­озна форма.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !