Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Спазариха Бербатов за 35 млн. евро

отпечатай новината

15.07.2008 11:46 | Видян 4774 пъти | Гласували 1

Спазариха Бербатов за 35 млн. евро

Сделка за Бербатов има, гръмнаха вчера медиите в Англия, пише Стандарт. Основните версии са две, но краят е радостен – Димитър ще играе в Манчестър Юнайтед. Според половината таблоиди Тотнъм и шампионите са си стиснали ръцете на 28 милиона паунда, които в евро са 35 милиона.

Довчера “шпорите” оценяваха Бербатов на 30 милиона паунда, но сър Алекс им даваше не повече от 25 милиона.

Според друга версия компромисът между “червените дяволи” и “шпорите” е разрешен чрез бонус премия. Първоначално Тотнъм ще вземе 25 млн. паунда за българина. При поредна шампионска титла на Манчестър Юнайтед обаче тя ще набъбне точно с 5 млн. паунда.

Ако двата клуба обявят сделката днес или утре, Бербатов веднага ще напусне лагера на лондончани в Испания. Утре сър Алекс повежда своите на турне в ЮАР и иска на всяка цена да разполага с Димитър.

Медиите от острова не само броят Бербатов за сигурно попълнение на “Олд Трафорд”, но вече похарчиха и парите от трансфера му. Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос е планирал да купи със солидната сума двама нови играчи. Това са Дейвид Бентли и Роки Санта Крус от Блекбърн. Английският национал е крило, а парагваецът играе на поста на Бербо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !