Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бойко и Камата биха благотворително

отпечатай новината

14.09.2012 10:15 | Видян 1768 пъти

Бойко и Камата биха благотворително

Отборът на звездите, начело с Бойко Борисов , разгроми с 5:2 съперниците си от тима на MTG United for Peace в благотворителен мач на стадион „Васил Левски“ снощи.

За четвърта поредна година Нова ТВ събра едни от най-големите имена на родния и световен футбол. Целта е да се съберат средства за деца, лишени от родителски грижи.

В тима на Бойко най-деен беше Христо Стоичков , който откри резултата още в 13-ата минута. Самият Борисов пък вкара от дузпа в края на първото полувреме. Хеттрик за звездния тим заби Пламен Стоянов. Със сините екипи на Нова ТВ излязоха още треньорите на „Левски“ и на националите Илиан Илиев и Любослав Пенев.

За фондацията с фамозен гол от въздуха се отличи Мишел Дензи, а легендата на Аякс, Ливърпул и Барселона Яри Литманен се разписа от дузпа.

През цялото време Стоичков роптаеше, че са го облекли в синьо и поиска другия път да е в червено. Камата едва не наби и съдията Антон Генов, след като той му отмени гол.

За да аплодират началника си, на трибуните бяха министрите Ивайло Московски, Мирослав Найденов, Свилен Нейков, Делян Добрев и столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Всеки път, когато топката стигаше до премиера, от ложите ехтяха възгласи „Хайде, Бойко, ние сме с теб“.

През почивката Борисов раздаде десетки автографи на деца и възрастни. Той питаше всеки как се казва и се разписваше върху подадените му билети и топки.

След края на мача кметът на София Йорданка Фандъкова връчи на Бойко Борисов купата за победителите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !