Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Венета се тръшна на легло

отпечатай новината

14.09.2012 10:45 | Видян 1916 пъти

Венета се тръшна на легло

Точно преди новия сезон на "Горещо", което започва в събота вечер, блондинката решила да се подложи на модерната сред известните особи процедура по детоксикация. При нея се използва високотехнологичен уред, помагащ на тялото да се пречисти с водна баня на стъпалата с електроди от мед, неръждаема стомана и сол. Във водата се образуват реакции между токсините, солта и металите в електрода, както и киселинната и алкалната среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата в различни цветове и се отделят частици мазнини и слуз.

Същият този процес се наблюдавал и при Венета - само щом потопила краката си във ваничката и уредът бил пуснат, водата в него придобила кафяв цвят и консистенция на тиня. Това обаче не уплашило водещата, която дори останала доволна от ефекта на пречистване.

Лошото дошло половин час по-късно, когато звездата се прибрала у дома. Тя не можела да се държи на краката си, а главата й пулсирала от болка. Имала ужасен световъртеж и виждала всичко около себе си замъглено. Венета толкова се уплашила, че решила да потърси компетентна помощ, обаждайки се на няколко известни столични лекари.

Медиците я успокоили, че това са странични ефекти от детоксикацията, но все пак я посъветвали да си мие по-често краката. Дни по-късно Венета Райкова споделила пред дружките си, че започва да се чувства по-добре и се надява до следващата седмица да си върне доброто настроение, което демонстрира и нестандартното по вида си промо за старта на "Горещо".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !