Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Венета Райкова преследвала Тошко Славков

отпечатай новината

14.09.2012 18:00 | Видян 12210 пъти | Гласували 1

Венета Райкова преследвала Тошко Славков

Кой помни Илона Цакова? Едва ли са мнозина онези хора в българския елит, а от широката публика възможността някой да се сеща днес за нея е още по-малка. Преди 15 години обаче далеч не беше така. Русокосият ангел беше на върха на модната си кариера и се радваше на слава и стотици желаещи за гаджета. Рекламни кампании и телевизионни клипове бяха превърнали нейното красиво лице с правилни черти в идеал за хубост.


Красавицата Илона обаче бе избрала един мъж. Не заради неговия апартамент на бул. Левски с площ от 373 квадратни метра, който двамата с баща му по някое време продават на известен бизнесмен.

Връзката им, която продължава няколко години е сред най-коментираните в София, защото е смятана за пример в шоубизнеса. Илона не остава проста манекенка цял живот. Тя се издига до шефка на модна агенция. Именно тя е човекът, който поема фирмата за манекенки на ВИС 2 – Ъндърграунд, след като я е оставил първият партньор на Жоро и Мая Илиеви в нея – Дим Дуков. Цакова използва връзките си в Италия и лансира топмодела на агенцията Мариан Кюрпанов, който е избран на различни конкурси за четвърти и за шести в света.

Идеята е да бъде създадена алтернатива на Визаж на Жени Калканджиева. Илона обаче няма този потенциал, нито пък й е осигурен подходящ бюджет. Затова приятелството между Тошко и Жоро Илиев не спасява поста й. Двамата продължават да другаруват, макар веднъж и да се поступват, както споделя самият Тодор Славков. А Илона напуска бизнеса и мъжа до себе си и отива да живее в Милано. После се връща в България, за да основе бутик със създателката на проекта Каризма Христина Ванчева. Тя пък от своя страна е внучка на един от министрите на Живков – земеделец.

Според мнозина Илона е голямата любов на Тодор Славков и завинаги щяла да остане такава. Само че и останалите амбициозни момичета в София на ръба на новия век не си губят времето. Те искат да изглеждат точно като фаворитките на най-личните ергени в милионния град – неразделните приятели Тодор Славков и Жоро Чопев. Интересно е, че техните големи любови – Илона Цакова и Даниела Серданова са така русички и синеоки, че са направо като сестри.

Златотърсачките дремят с часове в основаната от двамата другари хитова за времето си дискотека Ескейп. Тя се намира точно срещу кабинета на Батето в българския олимпийски комитет. Мястото става много актуално. Сред най-редовните му посетителки е тв звездата Венета Райкова. Говори се, че брюнетката става блондинка от любов към внука на Тато.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !