Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Черната Златка: Столицата на ЕС е Германия

отпечатай новината

17.09.2012 11:30 | Видян 4609 пъти

Черната Златка: Столицата на ЕС е Германия

Дефилирането по модния подиум и свалянето на дрехи никак не са проблем за Златка Димитрова- Черната Златка. Не така стоят нещата обаче с познанията й по география и икономика.

На въпрос коя е столицата на Европейския съюз, Злати се запъна и вместо простодушно да си признае, че не знае, заяви: „Германия“. Незнанието й блесна по време на интервю за ВИП брадър, в чиято къща красавицата от Бургас снощи влезе. Грешката вече е поправена, тъй като препитващия съобщи на плеймейтката верния отговор, а именно Брюксел.

Освен по география, Димитрова се препъна и на въпрос свързан с икономиката. Нищо, че учи в университета същата специалност, Злати чистосърдечно си призна, че няма мнение за плоския данък. Плеймейтката призна още, че като малка много мразела да чете, но напоследък любовта й към книгите растяла и тя дори била прочела поредицата от три книги на Паулу Коелю.

За разлика от нея, фолкпевицата Бони, която бе първият участник в шоуто, разказа, че не е завършила средното си образование, защото е била бедна. “Исках да стана известна певица, да имам парички за дънчици и златно пръстенче”, сподели ромската перла и допълни, че сега вече е твърдо решена да влезе в клас и да завърши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !